بسم الله الرحمن الرحيم
النهارده جيبلكم اكله اتمنىان تعجبكم اوعوا تاكلوا اصابعكم وراها
كميه من اللحم حسب الطلب والعدد
كميه من البصل كبيره
بطاطس - جزر- فلفل اخضر
ملح - فلفل اسود - بهارات - جنزبيل
يقطع اللحم ثم يقطع البصل حلقات ويدعك بالملح والفلفل والجزبيل
يقطع البطاطس حلقات والجزر حلقات متوسطه
نيجيب الورق القصدير ورقتين فوق بعد عكس بعض
يخلط اللحم بالبصل ثم نضع على ورق القصدير البطاطس ثم الجزر ثم الفلفل
ثم نضع فوقهم اللحم بالبصل والى يحب تحط ثوم حسب الرغبه
ثم نضع كميه بسيطه من السمن او الزيت حسب الرغبه
ثم نلف الورق بالوبار او الخيط السميك ثم توضع فى صينيه وتدخل الفرن
وتسوى علىنار هادئه الىان يتم النضج وتاكل بالخبز والسلطه الخضراا
او المقبلات وبصحه وهنا
مين هتجرب وتقول لى رايها