| صينية الجلاش باللحم المفروم | |
|
+4ام نبيل أمة الله (أم يونس) الجوهرةالمكنونة ام امير 8 مشترك |
كاتب الموضوع | رسالة |
---|
ام امير مشرفة قسم
بلد الإقامه : مصر علم بلادي : عدد المساهمات : 2880 نقاط : 4183 التقييم : 33 تاريخ التسجيل : 18/12/2010 العمر : 48 المزاج : الحمد لله جنسيتكِ : مصريه
| موضوع: صينية الجلاش باللحم المفروم الثلاثاء أغسطس 09, 2011 9:56 pm | |
| بسم اللة الرحمن الرحيم اولا المقادير نصف ك جلاش نصف ك لحم مفروم --كوب لبن عدد2بيضة--عدد 2بصلة كبيرة--عدد2ملعقة سمن --ملح وفلفل وبهارات ثانيا الطريقة نقوم بتسوية اللحم مع البصل المفروم(نعصجها)ونضع الملح والتوابل والفلفل الاسود ثم نحضر صينية بحجم ورق الجلاش وندهنها بالسمن ونضع نصف كمية الجلاش فى الصينيةبشرط نضع قليل من السمن بين كل ورقة واخرىثم نضع اللحم المعصج فى الصينية ثم نضع الجلاش المتبقى فوق اللحم ونضغط علية باليد بخفة ونكون مجهزين اللبن مع البيض بخلطهم جيدا مع الملح والفلفل ونضعة فوق الجلاشونضعها فى الفرن حتى النضج وبالهنا والشفا | |
|
| |
الجوهرةالمكنونة إداريه سابقه
بلد الإقامه : السعوديه علم بلادي : عدد المساهمات : 16547 نقاط : 21019 التقييم : 121 تاريخ التسجيل : 06/08/2010 العمل/الترفيه : ربة بيت المزاج : اللهم لك الحمد كما ينبغي لجلال وجهك وعظيم سلطانك جنسيتكِ : سعوديه
| |
| |
أمة الله (أم يونس) المؤسسه والمديره العامه
بلد الإقامه : القدس علم بلادي : عدد المساهمات : 4375 نقاط : 7559 التقييم : 137 تاريخ التسجيل : 03/01/2010 جنسيتكِ : فلسطينيه
| موضوع: رد: صينية الجلاش باللحم المفروم الثلاثاء أغسطس 09, 2011 10:54 pm | |
| تسلم إيديكِ أختي أم أمير شكلها طيبه وسهله لكن عندي سؤال لو سمحتِ هل تقصدين باللبن ,, يعني الحليب كما نقول له في بلاد الشام ؟ أم هو لبن الزبادي ؟؟ أرجو التوضيح لأني نويت أجرب هالطبخه ,, بدنا شوية تغيير برمضان بانتظار ردك أختي الغاليه
| |
|
| |
ام نبيل نجمة المنتدى
بلد الإقامه : مصر علم بلادي : عدد المساهمات : 14863 نقاط : 21669 التقييم : 186 تاريخ التسجيل : 13/06/2010 العمر : 69 العمل/الترفيه : ربه منزل المزاج : الحمدلله جنسيتكِ : مصريه
| موضوع: رد: صينية الجلاش باللحم المفروم الثلاثاء أغسطس 09, 2011 11:52 pm | |
| ما شاء الله تسلم الايادى غاليتى ام امير
انا بعملها بنفس طريقتك
ونسقيها باللبن الى هو الحليب ابنتى امه الله مش كدة ام امير
جزاك الله خيرا يااااااااااااااااااااقمر | |
|
| |
ام مي عضوه vib
بلد الإقامه : المملكة العربية السعودية علم بلادي : عدد المساهمات : 9427 نقاط : 10857 التقييم : 55 تاريخ التسجيل : 24/01/2011 العمر : 43 المزاج : الحمد لله معتدل
| موضوع: رد: صينية الجلاش باللحم المفروم الأربعاء أغسطس 10, 2011 2:51 am | |
| هتجوعونا لية بقي وتفكرونا بلاكلات المصرية الجميله ههههههههه
امي دائما تساوية بجد روعه في طعمه
تسلم يمينك ام امير
بارك الله فيكي
لا تحرمينا من هذة الاكلاات الرائعه
علي راي امه الله عوزين نغير في رمضان
دمتي برضا الكريم
| |
|
| |
ام امير مشرفة قسم
بلد الإقامه : مصر علم بلادي : عدد المساهمات : 2880 نقاط : 4183 التقييم : 33 تاريخ التسجيل : 18/12/2010 العمر : 48 المزاج : الحمد لله جنسيتكِ : مصريه
| |
| |
ام ملك عضوه vib
بلد الإقامه : مصر علم بلادي : عدد المساهمات : 3437 نقاط : 4719 التقييم : 54 تاريخ التسجيل : 25/06/2010 العمر : 44 العمل/الترفيه : ربة منزل المزاج : اللهم لك الحمد
| موضوع: رد: صينية الجلاش باللحم المفروم الأربعاء أغسطس 10, 2011 3:53 am | |
| يا سلالالالالالام عليكى يا ام امير يا فهمانى انتى والله اعشقها واموت فيها تسلم يدينك يا حبيبتى وفى انتظار جديدك يا قمر ودى لورحك... | |
|
| |
ام امير مشرفة قسم
بلد الإقامه : مصر علم بلادي : عدد المساهمات : 2880 نقاط : 4183 التقييم : 33 تاريخ التسجيل : 18/12/2010 العمر : 48 المزاج : الحمد لله جنسيتكِ : مصريه
| |
| |
ريحانة فريق المصممين
بلد الإقامه : OMAN علم بلادي : عدد المساهمات : 2193 نقاط : 2746 التقييم : 56 تاريخ التسجيل : 25/07/2011 العمر : 34 جنسيتكِ : عُمانيه
| موضوع: رد: صينية الجلاش باللحم المفروم الأربعاء أغسطس 10, 2011 6:12 am | |
| تسلم ايدك اختي على الاكلهالحلوووه | |
|
| |
فرح عضوه vib
بلد الإقامه : ✿ In Oman's heart ✿ علم بلادي : عدد المساهمات : 7139 نقاط : 7932 التقييم : 80 تاريخ التسجيل : 12/05/2010 العمر : 34 العمل/الترفيه : ❀estudiante❀ المزاج : praise be to Allah
| موضوع: رد: صينية الجلاش باللحم المفروم الأربعاء أغسطس 10, 2011 7:47 am | |
| | |
|
| |
ام امير مشرفة قسم
بلد الإقامه : مصر علم بلادي : عدد المساهمات : 2880 نقاط : 4183 التقييم : 33 تاريخ التسجيل : 18/12/2010 العمر : 48 المزاج : الحمد لله جنسيتكِ : مصريه
| موضوع: رد: صينية الجلاش باللحم المفروم الأربعاء أغسطس 10, 2011 10:40 am | |
| نسيت اقول لكم ان لازم نقطع الجلاش وهو فى الصينية قبل ما نضع علية اللبن اما مربعات او سمبوسكة زى ما تحبىونتركة 5 دقائق حتى يتشرب ثم نضعة فى الفرن والففففففففففففففففففف هنا وشفا : | |
|
| |
| صينية الجلاش باللحم المفروم | |
|